Omtale Lokale aktiviteter

Omtale af lokale aktiviteter - med link til yderligere omtale 

17. sep. 2015 - Året's ildsjæl i Næstved kommune er vores Anette Borberg Jensen.

Anette gør et kæmpe arbejde her i vores lokalområde med at finde midler til vores projekter, det er der kommet en god artikel ud af i Sjællandske som kan ses her.

14. feb. 2015 kl. 14.00 - Folkeskovens Frivillig Laug havde arrangeret  Fastelavn-indvielsesfest af den nye musiksti og skovlegeplads i Folkeskoven, det blev en rigtig hyggelig eftermiddag i skoven med masser af aktivitet, der er nogle billeder her fra skoven, så I kan se lidt af stemningen

31.okt. 2014 - arrangerede klubben i kornmagasinet og Folkeskovens Frivilliglaug et rædselsvækkende nattespil i Folkeskoven.  Nattespillet var "De syv dødssynder"

Billeder fra Haloween spillet om "De syv dødssynder" kan ses her, billeder er ikke regigeret, derfor er det sikkert ikke alle billeder der er lige interesante.

Carsten Højholt Hansen fra TV Sydsjælland har lavet en udsendelse som kan ses her

19. apr. 2013 har der været afholdt ølsmagning i Tappernøje forsamlinghus, arrangementet har været endnu en succes med ølsmagning og god mad. Der er noter fra ølsmagningen her, disse noter er fra Søren Andersen, som er formand for Danske Øl entiutiaster, Vordingborg afd.

27. feb. 2013 har Lokalrådet afholdt borgermøde om udvikling af det grønne område bag kornmagasinet, der er nedsat arbejdsgrupper, hvor Anne Grete Kamilles er "tovholder".

Ungdomsklubben har sammen med Charlotte Roest lavet et projekt med parkour- og skaterbane, der kan læses mere om disse planer her- hvor I også kan komme med kommentarer