Fibernet

27. marts status på Fibernet i Brøderup / Tapppernøje

Jeg har kigget lidt på hvad status er lige nu og der mangler i høj grad tilmedinger, hvis vi skal gå fremtiden i møde med fibernet. Det er derfor vigtigt at I beslutter jer til at være med så vi kan få nettet lagt i området. For den enkelte er det en lille investering i fremtiden, og den dag I måske vil sælge jeres bolig, er der ingen tvivl om at boliger, hvor der tilbydes en god netforbindelse er mere attaktiv end boliger med ringe eller ingen forbindelse.

Der vil også i fremtiden blive mere brug for gode forbindelser til hjemmearbejdspladser og andet.

Derfor vær med til at gøre vores område endnu mere atraktivt end det allerede er ved at støtte op om dette projekt. Såfremt I har spørgsmål til teknikken er I meget velkomne til at kontakte mig

.

I kan følge status på Fibia/Tappernøje, og læse mere om Fibia, og hvad de ellers vil kunne tilbyde i fremtiden.


Fibernettet er fremtiden, igen tvivl om den ting, da det giver rigtigt mange fordele i forhold til de muligeheder som kan tilbydes via kobberkabler og fællesantenne. Mobilt net vil heller i de kommende mange år kunne tilbyde de fordele der er ved fibernettet, og derfor er dette en rigtig god mulighed for at få fibernettet frem til gavn for både private og ehverv, og ja hvem ved, måske være med til at give os øgede aktiviteter i erhvevslivet, øget bosætning og for dem som måske påtænker at flytte en bedre pris for deres ejendom.

Derfor tænk over hvilke muligheder fibernettet giver nu og i fremtiden.


For dem som er lidt mere tektisk intereseret har jeg kigget lidt på de mobilløsninger der pt. er tilgængelige, og fundet dækningkort fra TDC og Telia, disse kort fortæller lidt om hvad i kan forvente med en mobilløsning lige nu; men da der løbende udbygges på nettene kan dette hurtigt ændre sig; men vil ikke i de kommende mange år komme op på noget der ligner fibernet.

Andre udbydere som f.eks. 3 og Telenor er også muligheder.

Til dem som vil sammenligne mobilnettet's hastigeheder er der en side fra YouSee som fortæller lidt om disse teknologier. Læg mærke til at der altid omtales hastigheder op til, som betyder at det i praksis aldrig er muligt at få disse hastigheder