Tappernøje Forsamlingshus - Brochure
Hovedretter
Disse hovedretter er kun vejledende,
har I andre ønsker kan dette selvfølgelig
lade sig gøre.
Gammeldags svinekam med rødkål, svesker,
gele, skysauce samt brune og hvide kartofler.
135,-
Farseret kalkun eller sprængt krydret svinekam med
smørstegte grøntsager, små bagte kartofler og portvinssauce.
138,-
Gammeldags oksesteg med gulerødder og bønner, perleløg,
skysauce, hvide kartofler samt surt og sødt.
145,-
Kalvesteg stegt som vildt, med ristede champignon og druer,
rødvinsmarinerede pære, bønner,
vildt sauce, smørristede kartofler og waldorfsalat .
159,-
Oksemørbrad med grøntsagsratalouille,
grill tomat, smørristede kartofler samt cognacsauce.
175,-
Stegebuffet:
Oksefilet, glaseret skinke, kyllingebryst med tomat og ost,
små bagte kartofler, kartoffelsurprice, smørstegte grøntsager ELLER
salat og pastasalat med dressing samt rødvinssauce.
155,-
- overnævnte ret, kan mod et tillæg ALTID
tilpasses kundens ønsker.
Ole Bent Nielsen © 2015