Hovedretter

Tappernøje Forsamlingshus - Brochure

Hovedretter


Disse hovedretter er kun vejledende,

har I andre ønsker kan dette selvfølgelig

lade sig gøre.


Gammeldags svinekam med rødkål, svesker,

gele, skysauce samt brune og hvide kartofler.

135,-


Farseret kalkun eller sprængt krydret svinekam med

smørstegte grøntsager, små bagte kartofler og portvinssauce.

138,- 


Gammeldags oksesteg med gulerødder og bønner,  perleløg,

skysauce, hvide kartofler samt surt og sødt.

145,- 


Kalvesteg stegt som vildt, med ristede champignon og druer,

rødvinsmarinerede pære, bønner,

vildt sauce, smørristede kartofler og waldorfsalat .

159,-


Oksemørbrad med grøntsagsratalouille,

grill tomat, smørristede kartofler samt cognacsauce.

175,-   


Stegebuffet:

Oksefilet, glaseret skinke, kyllingebryst med tomat og ost,

små bagte kartofler, kartoffelsurprice, smørstegte grøntsager ELLER

salat og pastasalat med dressing samt rødvinssauce.

155,- 

- overnævnte ret, kan mod et tillæg ALTID

tilpasses kundens ønsker.


Ole Bent Nielsen © 2015