Hovedretter

Tappernøje Forsamlingshus - Brochure

Hovedretter

 

Disse hovedretter er kun vejledende,

har I andre ønsker kan dette selvfølgelig

lade sig gøre.

 

Gammeldags svinekam med rødkål, svesker,

gele, skysauce samt brune og hvide kartofler.

135,-

 

Farseret kalkun eller sprængt krydret svinekam med

smørstegte grøntsager, små bagte kartofler og portvinssauce.

138,-

 

Gammeldags oksesteg med gulerødder og bønner, perleløg,

skysauce, hvide kartofler samt surt og sødt.

145,-

 

Kalvesteg stegt som vildt, med ristede champignon og druer,

rødvinsmarinerede pære, bønner,

vildt sauce, smørristede kartofler og waldorfsalat .

159,-

 

Oksemørbrad med grøntsagsratalouille,

grill tomat, smørristede kartofler samt cognacsauce.

175,-

 

Stegebuffet:

Oksefilet, glaseret skinke, kyllingebryst med tomat og ost,

små bagte kartofler, kartoffelsurprice, smørstegte grøntsager ELLER

salat og pastasalat med dressing samt rødvinssauce.

155,-

- overnævnte ret, kan mod et tillæg ALTID

tilpasses kundens ønsker.

 

Ole Bent Nielsen © 2015